• Nowy produkt

Twarogi z Łasku to produkty najwyższej jakości z polskiego mleka. Produkty wyróżnione są znakiem "Jakość Tradycja" co jest potwierdzeniem najwyższej jakości. Dzięki zaszczepieniu mleka szlachetnymi kulturami bakterii, oraz odpowiedniej obróbce termicznej otrzymujemy delikatne w smaku, lekko kwaskowate twarogi. W fazie ociekania i prasowania twarogów stosuje się chusty serowarskie. Produkcja jest w całości wykonywana ręcznie, z dużym zaangażowaniem wielu osób, dzięki czemu wyroby nawiązują do twarogów robionych jak dawniej przez nasze babcie i prababcie. Sery twarogowe wytwarzane są wyłącznie na bazie naturalnych surowców, dzięki czemu są bogactwem wielu składników odżywczych. 

Specyfikacja:

  • Waga: 250 g
  • Certyfikat: Jakość Tradycja
  • W dniu dostawy termin przydatności nie krótszy niż: 7 dni
  • Ilość sztuk w opakowaniu: 1 szt.
  • Cecha szczególna: twaróg delikatnie przemielony

Mleko krowie, kultury bakterii.

Mogą Cię również zainteresować