- Nowy produkt
Twaróg półtłusty ŁASK 250 g
Ser twarogowy 250 g jest rozdrobniony i uformowany w równo ważone kostki. Proces formowanie twarogu nie zmienia jego ziarna, lecz nieznacznie zmienia jego strukturę, czyniąc go bardziej miękkim. Dzięki próżniowemu pakowaniu przez długi czas utrzymuje świeżość.
Specyfikacja:
- Waga: 250 g
- Certyfikat: Jakość Tradycja
- W dniu dostawy termin przydatności nie krótszy niż: 7 dni
- Ilość sztuk w opakowaniu: 1 szt.
- Cecha szczególna: twaróg delikatnie przemielony

Bezpieczny transport

Szybka dostawa

Najlepszy smak
Twarogi z Łasku to produkty najwyższej jakości z polskiego mleka. Produkty wyróżnione są znakiem "Jakość Tradycja" co jest potwierdzeniem najwyższej jakości. Dzięki zaszczepieniu mleka szlachetnymi kulturami bakterii, oraz odpowiedniej obróbce termicznej otrzymujemy delikatne w smaku, lekko kwaskowate twarogi. W fazie ociekania i prasowania twarogów stosuje się chusty serowarskie. Produkcja jest w całości wykonywana ręcznie, z dużym zaangażowaniem wielu osób, dzięki czemu wyroby nawiązują do twarogów robionych jak dawniej przez nasze babcie i prababcie. Sery twarogowe wytwarzane są wyłącznie na bazie naturalnych surowców, dzięki czemu są bogactwem wielu składników odżywczych.
Mleko krowie, kultury bakterii.